Toyota Braila

Corolla Cross – SUV de familie

Calatorii confortabile si distractive

Fiecare calatorie cu intreaga familie poate deveni mai distractiva, atunci cand partenerul tau de mobilitate este Corolla Cross. Atunci cand plecati la drum, aveti la dispozitie spatiu suficient pentru toti pasagerii, dar si spatiu pentru bagaje, in portbagajul incapator de pana la 436 de litri.
Distractia este asigurata de sistemul de suneti premium JBL, care, impreuna cu integrarea smartphone, iti aduce muzica preferata in masina, la claritate superioara.
In plus, Corolla Cross vine cu multe dotari ce fac excursiile si mai placute: spatii inteligente de depozitare pentru pasageri si in portbagaj, bare longitudinale, ventilatie pentru pasagerii din spate si plafon panoramic.

Atunci cand alegi Corolla Cross, ai la dispozitie in 2 variante de propulsie: 1.8 litri Hybrid, cu tractiune fata si 140 CP si 2.0 Hybrid, cu tractiune fata sau integrala si 197 CP. Indiferent ce varianta alegi, te bucuri de eficienta si silentiozitatea sistemului Toyota Hybrid, dar si de emisiile sale scazute si multe alte beneficii. 

De ce sa alegi Corolla Cross

TOY_DES_EL_2024_HUB_BTS_IMG_Corolla_Cross_1

Parcare facila

Acum nu trebuie sa iti mai faci griji pentru parcare. T-Mate iti ofera asistenta la parcare, iar senzorii inteligenti si camera de parcare panoramica te ajuta sa franezi inainte de a te lovi de eventualele obstacole.

Plafon panoramic

Celor mici le place sa admire natura atunci cand calatoresc cu tine? Sau pur si simplu vor sa vada cerul sau sa se bucure de lumina naturala? Alege Corolla Cross cu plafon panoramic.

CX2002a_22 - Original File
2022-corolla-cross-hybrid-dpl-awd-cement-grey-detail-014-2

Camera de parcare panoramica

Parcarea este si mai simpla, atunci cand ai vizibilitate de deasupra. Camerele amplasate pe exteriorul masinii creeaza o imagine 360, pentru ca tu sa te incadrezi usor pe locul de parcare.

Navigatie cu actualizare in cloud

Sistemul Toyota Smart Connect vine cu navigatie integrata ce iti ofera informatii din trafic in timp real si actualizare Over-the-air, ce te ajuta sa ajungi la destinatia dorita pe traseul optim.

CX3027_22_NAV - Original File

Dimensiuni Corolla Cross

Screenshot 2024-02-15 155933

Consum mixt WLTP** Corolla Cross

Screenshot 2024-02-15 160019

Interior Corolla Cross

CX2003_22 - Original File

Beneficiile Corolla Cross

Toyota Hybrid

2022-corolla-cross-hybrid-dpl-awd-cement-grey-dynamic-006-22

Garantie

Screenshot 2024-02-15 161610

Toyota Safety Sense

Screenshot 2024-02-15 161636

Cere oferta Corolla Cross

**Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din omologarea oficiala conform reglementarii UE aflate in vigoare. Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul sau energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei.