Toyota Braila

RAV4 – partenerul tau de aventura

Alege un SUV hibrid spatios si confortabil

Iti doresti un partener pentru aventurile tale extra-urbane, care insa sa iti ofere si economie de combustibil in calatoriile prin oras? RAV4 Hybrid este raspunsul. Cu un interior practic si spatios, RAV4 iti ofera toate spatiile si compartimentele de care ai nevoie atunci cand pleci in concediu cu familia sau doar ii duci pe cei mici la gradinita. In plus, plafonul panoramic asigura luminozitatea in interior si satisface curiozitatea micilor pasageri din spate, atunci cand vor sa priveasca cerul sau imprejurimile. 

Din pozitia soferului, vei avea vizibilitate asupra celor mai importante informatii despre masina, gratie ecranului multi-info de 12.3” cu aspect ce poate fi personalizat, dar si asupra Head-Up Display-ului, ce te ajuta sa nu iti iei ochii de la drum in timp ce conduci.Pentru un plus de distractie in calatoriile tale, RAV4 este dotat cu sistemul audio premium JBL, care, impreuna cu integrarea smartphone, iti pune la dispozitie muzica preferata la claritate superioara. Ca sa ajungi lipsit de griji la destinatie, te bucuri de suita de sisteme de siguranta Toyota Safety Sense, ce include Cruise Control adaptiv inteligent, recunoasterea semnelor de circulatie si comutarea automata a fazei scurte cu faza lunga si multe altele.

De ce sa alegi RAV4

Plug-In Hybrid disponibil

Daca iti doresti o masina cu care sa faci naveta zilnica consumand doar energie electrica, poti alege RAV4 Plug-In Hybrid.

TOY_DES_EL_2024_HUB_SOC_IMG_CAR_ONLY_RAV4
TOY_RAV4_2022_HUB_IMG_KV_01_ADV_v2_low_res

Tractiune integrala

Cu o garda la sol de 190 mm si tractiune 4×4, RAV4 poate deveni cu succes partenerul tau de escapade in natura.

Oglinda digitala

Oglinda retrovizoare digitala de pe RAV4 iti ofera o imagine completa in spatele masinii, dintr-un unghi optim, astfel incat sa iti fie usor sa manevrezi masina.

12
2023-rav4-int-001-clean-3

Toyota Smart Connect

Navigatia integrata cu care este dotat RAV4 iti ofera informatii in timp real din trafic si te ajuta sa ajungi rapid la destinatie.

Dimensiuni RAV4

8

Consum mixt WLTP** RAV4 Hybrid

9

Consum mixt WLTP** RAV4 Plug-In Hybrid

10

Interior Toyota RAV4 Hybrid

TOY_RAV4_2022_HUB_IMG_KV_13_interior.tif - Original File

Beneficiile RAV4

Toyota Safety Sense

Screenshot 2024-02-15 161636

Garantie

Screenshot 2024-02-15 161610

Toyota Hybrid

rav_hybrid-badgev3hr

Cere oferta RAV4

**Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din omologarea oficiala conform reglementarii UE aflate in vigoare. Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul sau energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei.