Toyota Braila

Alege sa te faci remarcat

Impresionant prin fiecare detaliu

Noul Toyota C-HR 2024 este un concept transformat in realitate. Cu finisaje si elemente imprumutate de la masinile premium, acest SUV coupe uimeste prin fiecare detaliu. Pornind de la design-ul futurist, specific unei masini concept, pana la manerele retractabile si stopul LED cu inscriptia Toyota C-HR, modelul te va face remarcat pe orice drum.
Sub capota noului Toyota C-HR se ascunde un sistem de propulsie Toyota Hybrid de generatia a cincea, ce poate fi ales fie in versiunea de 1.8 litri cu 140 CP sau de 2.0 litri cu 197 CP, oferindu-ti combinatia de putere si eficienta pe care ti-o doresti.
La interior, scaunele cu design ergonomic iti vor imbratisa corpul in fiecare calatorie, asigurandu-ti confortul si relaxarea, iar ecranul multi-info de 12.3” impreuna cu Head Up Display-ul iti vor oferi informatii despre masina, navigatie si sistemele din suita Toyota Safety Sense. In plus, noul Toyota C-HR dispune de o iluminare ambientala in 60 de culori ce pot fi personalizate intr-una dintre cele 14 teme disponibile.


Pentru ca stim ca telefonul iti este indispensabil, chiar si atunci cand te afli pe drum, noul Toyota C-HR vine cu integrare smartphone si tavita pentru incarcare wireless, dar si Toyota Smart Connect, cu navigatie integrata si informatii in timp real din trafic. In plus, poti controla diverse functii ale masinii de la distanta, prin aplicatia MyToyota, cum ar fi pornirea aerului conditionat sau programarea incarcarii, pentru versiunile Plug-In Hybrid.

De ce să alegi Toyota C-HR

Design indraznet

Iesi in evidenta pe fiecare drum cu un crossover ce sfideaza normele. Atunci cand lumina aluneca pe liniile fluide si unghiurile ascutite ale caroseriei, silueta similara unui diamant a modelului Toyota C-HR iese in evidenta.

CHR1506b_24_WEB - Original File
CHR_Pre-Launch_Shot21

Propulsie Plug-In Hybrid

In premiera, Toyota C-HR este disponibil si cu propulsie Plug-In Hybrid, ce iti ofera oportunitatea unei navete zilnice in modul electric, dar si o putere superioara, 223 CP pentru motorul de 2.0 litri PHEV.

Tractiune integrala

Stim ca iti doreai de mult timp un Toyota C-HR cu tractiune integrala. Acum, visul a devenit realitate. Poti alege noul Toyota C-HR 4×2 sau 4×4.

TOY_C-HR_2023_LAUNCH_HUB_CON_IMG_BANK_SOCIAL_25.tif - Original File
TOY_DES_EL_2024_HUB_BTS_IMG_C-HR_4.jpg - Original File

Semnatura luminoasa distinctiva

Stopurile noii generatii Toyota C-HR se unesc pe spoiler-ul masinii pentru a reda logo-ul modelului, iluminat in culoarea rosie.

       Dimensiuni        Toyota C-HR

Screenshot 2024-02-15 184027

Consum mixt WLTP** Toyota C-HR

Screenshot 2024-02-15 184115

Interior Toyota C-HR

CHR_Pre-Launch_Shot28

Beneficiile noului Toyota C-HR

 Toyota Hybrid

CHR_Pre-Launch_Shot37

Garantie

Screenshot 2024-02-15 161610

Toyota Safety Sense

Screenshot 2024-02-15 161636

Cere oferta Toyota C-HR

**Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din omologarea oficiala conform reglementarii UE aflate in vigoare. Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul sau energetic, ci și de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incălzirea planetei.